La nostra història

La nostra història és el reflexe del treball i l'esforç diari

La història de la nostra empresa

Fruites Godoy va començar la seva marxa fa ja 40 anys quan Valeriano Godoy Vargas juntament amb la seva esposa Pilar Sánchez Sola, van adquirir un lloc de venda ambulant i un magatzem al Mercat Central de Lleida. La seva visió de negoci i dots comercials, així com el seu coneixement del sector de les fruites i verdures, doncs venia d'una família que sempre havia treballat en l'horta d'Almeria, els va portar a embarcar-se en el projecte de muntar la seva pròpia empresa. 

Provenim d'una familia que sempre habia treballat a l'horta d'Almeria

L'empresa va créixer a mesura que creixia la família, i a poc a poc els fills de Valeriano i Pilar es van incorporar al negoci. El gust pel tracte al client i la vocació de servei van fer que Fruites Godoy es llaurés un nom i es guanyés la confiança i satisfacció dels seus clients, alguns dels quals encara ho són a dia d'avui. Així mateix, la cerca pel millor producte i el seu saber fer va ser transmès a la nova generació asseient d'aquesta manera els valors sobre els quals s'erigeix l'empresa.


Quan la nova generació va prendre el relleu, Fruites Godoy es consolida com a Societat Limitada i es produeix un canvi qualitatiu deixant la venda al detall en mercats i centrant els esforços a la venda i distribució a detallistes i hostaleria, especialitzant-se en els productes destacats per a aquests sectors.

I avui, una vegada més, Fruites Godoy segueix innovant des de les seves noves instal·lacions per continuar oferint la millor:

  • Qualitat
  • Marques
  • Frescor
  • Servei